2014 Federatia Romana de Karting si-a premiat campionii din 2013

 

In acest weekend, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Karting i-a premiat pe cei mai buni sportivi din sezonul 2013. Desfasurat pe parcursul a sase etape, pe circuitele din Bacau, Targu Secuiesc, si Bucuresti, campionatul din 2013 a fost unul extrem de disputat la toate cele patru clase: Pufo, Mini, KFJ si KZ2.

 

 

 

 

 

 

 

“Dupa sezonul 2013 pot spune ca sunt multumit de evolutia pilotilor din Campionatul National de Karting Circuit Viteza. Avem piloti noi care au inceput sa practice acest sport, avem piloti care si-au confirmat valoarea si care, sunt sigur, vor continua sirul de succese. Este momentul pentru un bilant si ma bucur ca avem mai multe realizari si as vrea sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati in acest sport si sa-i felicit pe campionii din 2013”, a spus Lucian Stefan, presedintele Federatiei Romane de Karting, la Gala Campionilor 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In cadrul Galei Campionilor au primit trofeele si titlurile de campioni nationali Andrei Margarit (Real Racing) la clasa Pufo, Daniel Vasile (BRT) la clasa Mini, Andrei Vajda (Go Kart Team) la clasa KFJ si Viktor Stefan (CSSK) la clasa KZ2.

 

 

 

 

 

 

 

In cadrul aceleiasi Gale, Petrut Florescu si Denis Marcu au primit o distinctie speciala pentru participarea lor in Campionatul Mondial de Karting.

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai bun sportiv al anului a fost ales Daniel Vasile, campion national la clasa Mini.

 

 

 

 

 

 

 

“Sper ca toti pilotii care au participat in sezonul 2013 din Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit sa-si continue parcursul ascendent si sa-si imbunatateasca performantele obtinute in noul sezon. Le doresc tuturor mult succes”, a mai spus Stefan Lucian, presedintele Federatiei Romane de Karting.

 

 

 

 

 

 

 

In 2014, campionatul incepe pe 18 mai fiind programate in total 6 etape. Finalul sezonului in Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit este programat pe data de 28 septembrie. In afara celor 6 etape din CNK, Federatia Romana de Karting mai organizeaza si Cupa FRK, programata inaintea startului in sezonul competitional, si Cupa Romaniei, care se va desfasura dupa ultima cursa din CNK-VC.

 

 

De asemenea, ai putea dori...