Gala Campionilor 2022

Federația Română de Karting are deosebita plăcere de a vă invita duminică 18 decembrie 2022, la Gala Campionilor 2022. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 13.30, în sala New York, din World Trade Center- Hotel Pullman, Piața Montreal nr 10, Sector 1, București.
În cadrul acestei gale, vor fi premiaţi cei mai buni sportivi din sezonul 2022, campionii claselor Micro Rotax, Pufo, Mini 60, Mini Rotax, Junior Rotax, OKJ, Senior Rotax, KZ2 și toți sportivii participanți la clasa Promo BB din cadrul Campionatului Național de Karting.
După decernarea premiilor, sunteți invitați la cocktail-ul oferit cu această ocazie.
Ținând cont de numărul limitat de persoane care pot participa la acest eveniment (aproximativ 150), vă rugăm să confirmați participarea și numărul persoanelor prezente la Gala Campionilor, până la data de 09 decembrie 2022.
Cei interesați de cazare la Hotelul Pullman, sunt rugați să transmită necesarul de camere pe adresa de email a federației. Prețul camerelor single este de 51 euro, iar camera dublă este de 61 euro (la cursul BNR), prețul include toate taxele și micul dejun.
Sportivii licențiați ai Federației Române de Karting sunt aşteptaţi la festivitate alături de tehnicieni, familie şi prieteni ai kartingului sportiv.

Vă așteptăm cu drag!

De asemenea, ai putea dori...